روش شستشوی سایبان برقی چیست ؟ 

شستشوی سایبان برقی

شستشوی سایبان برقی موجب افزایش طول عمر و بهبود راندمان آن خواهد شد. سایبان‌های برقی که نسل جدیدی از سایبان‌ها محسوب می‌شوند نیاز به نگهداری و مراقبت دارند. نحوه شستشوی سایبان برقی که بستگی به نوع آن، لایه پوششی، مدل و بسیاری از فاکتورهای دیگر دارد در این مطلب با تیم کرکره برقی همراه باشید تا به بررسی این موارد بپردازیم. همچنین شما می‌توانید هر سوالی در مورد سایبان برقی، نصاب کرکره برقی دارید با کارشناسان ما در تماس باشید.

سایبان‌های برقی مانند بسیاری از وسایل برقی نیاز به مراقبت و نگهداری دارند. شستشوی سایبان برقی یکی از روش‌های افزایش طول عمر و بهبود عملکرد آن است که چگونگی آن بستگی به عوامل مختلف دارد. اما به طور کلی اگر لایه پوششی سایبان از نوع پارچه است عدم تمیز کردن آن به مدت طولانی می‌تواند باعث ترک خوردن آن و در نهایت پارگی شود. متاسفانه بسیاری از افراد علی رغم هزینه زیادی که برای تهیه و نصب سایبان می‌کنند نسبت به نگهداری آن بی‌توجه هستند و تا زمانی که شاهد آسیب جدی در آن نباشند اقدام به مراقبت از آن نخواهند کرد. در ادامه به نحوه شستشوی سایبان برقی می‌پردازیم.

نحوه شستشوی سایبان های برقی

بهترین روش برای شستشوی سایبان‌های برقی استفاده از محلول آب و کف است. به این طریق که یک سطل را پر از آب می‌کنید و مقداری مایع لباسشویی در آن ترکیب می‌کنید تا به خوبی کف کند. اگر سایبان آلودگی‌هایی مانند چربی را به خود جذب کرده باشد بهتر است برای پاکسازی آن از آب گرم استفاده کنید زیرا آب گرم به راحتی چربی‌ها را از بین می‌برد اما اگر قصد پاک کردن گرد و غبار را از روی سطح آن دارید می‌توانید از آب سرد نیز استفاده کنید.

مایع لباسشویی نسبت به مایع ظرفشویی دارای لطفات بیشتری است و ساختار آن به نحوی می‌باشد که آسیبی به لایه پوششی سایبان نمی‌رساند. به همین دلیل توصیه به استفاده از مایع لباسشویی می‌شود.

نکته مهم قبل از شستن سایبان های برقی

شستن سایبان برقی نیاز به دانستن نکاتی دارد که رعایت آن‌ها می‌تواند تضمین کننده سلامت سایبان باشد. در ادامه مطلب می‌توانید مهم‌ترین نکته را بخوانید.

پاکسازی سطح سایبان 

معمولا بعد از گذشت مدت زمانی از نصب سایبان‌های برقی شاهد جمع شدن برگ درختان و آلودگی‌هایی مانند فضولات پرندگان بر روی آن هستیم. بهتر است قبل از شستن سایبان برقی اقدام به جمع آوری آن‌ها و تمیز کردن آن کنیم. اگر در حین وجود آلودگی مانند فضولات پرندگان اقدام به شستن آن کنید موجب پخش شدن آن و تمیز نشدن خواهد شد. علاوه بر آسیب به لایه پوششی موجب ایجاد ظاهری ناخوشایند در آن نیز می‌شود.

شستشوی سایبان برقی

ابزارهای لازم برای شستشوی سایبان برقی 

ابزارهای مورد نیاز برای شستن سایبان برقی فرچه زبر، سطل آب، اسپری‌های پاک کننده ملایم و اسفنج است. بدین‌ترتیب که باید ابتدا سطح سایبان برقی را خیس کنید و اجازه دهید تا به مدت 2 ساعت سطح آن به خوبی خیس بخورد. اگر سطح سایبان از نوع پارچه پلی استر است حتما خیساندن آن را جدی بگیرید. بعد از گذشتن 2 ساعت می‌توانید مقداری مایع لباسشویی را در سطل بریزید و آن را به خوبی حل کنید تا کف کند. فرچه را درون سطل آغشته کنید و به خوبی بر روی سطح بکشید تا آلودگی‌ها پاکسازی شوند.

بعد از اتمام کار سطل پر از آب را بر روی آن بریزید تا کف‌ها از آن خارج شوند. حتما از پاک شدن مواد شوینده اطمینان حاصل کنید زیرا باقی ماندن ماده شوینده در لایه‌های پارچه‌ای می‌تواند موجب پوسیدگی، خوردگی و آسیب‌های جدی به آن شود. اگه لایه پوششی از جنس پلاستیک یا فلزاتی مانند آلومینیوم می‌باشد بهتر است که از اسپری‌های پاک کننده سطوح استفاده کنید.

نکته‌ای که در خصوص شستن سایبان برقی وجود دارد این است که برای شستن لایه‌های پوششی پلاستیک یا فلزی نیاز به خیساندن آن در آب نیست. تنها کافی که اسپری را بر سطح آن بپاشید و سپس به کمک دستمال نرم آن را تمیز کنید. استفاده از اسپری‌های پاک کننده ملایم توصیه می‌شود.

بعد از پاک کردن سطوح به کمک دستمال یا اسفنج‌های نرم سطل آب را بر روی سطح آن بریزید تا مواد پاک کننده از آن جدا شود. روش دیگری که می‌توانید به جای استفاده از سطل آب در نظر بگیرید فشار آب ملایم توسط شیلنگ است. به هیچ عنوان از فشار قوی استفاده نکنید زیرا موجب آسیب رساندن به آن خواهد شد.

شستشوی سایبان برقی

توصیه های مهم در شستن سایبان برقی 

سایبان برقی

سایبان‌های برقی در مدل‌های مختلفی وجود دارند که هر کدام از آن‌ها دارای مزایا و معایبی هستند. سایبان‌های سنتی که استفاده از آن‌ها در سال‌های گذشته رواج داشت مقاومت کافی در برابر عوامل محیطی مانند طوفان، بارش باران و تابش مستقیم نور خورشید نداشتند و بعد از مدت کوتاهی شاهد رنگ پریدگی و پارگی در آن‌ها بودیم. اما سایبان‌های مدرن که به وسیله و ریموت کنترل باز و بسته می‌شوند دارای کیفیت و مرغوبیت بسیار بالایی هستند که طول عمر آن‌ها را نیز تضمین می‌کند. سایبان‌های چتری و بازویی که از آن‌ها با نام سایبان کالسکه‌ای و سقف متحرک نیز یاد می‌شود جزو مهم‌ترین انواع سایبان برقی محسوب می‌شوند. سایبان‌های چتری عملکردی مانند چتر دارند و در میزان پوشش مساحت اطراف دچار محدودیت هستند اما سایبان‌های بازویی مساحت بیشتری را پوشش می‌دهند و از مقاومت بالاتری نیز برخوردارند.